Jäätised ja magustoidud

Külmad jogurtiampsud mustikatega

Suvi on omadega juba augustikuus, mis tähendab seda, et neid järgi jäänud suvepäevasid tuleb kohe eriti mõnusalt nautida. Usun, et see lihtne ja jahutav magustoit kulub marjaks (loe: mustikaks🤭) ära. Mustikane Emma jogurt sobib selle maiuse valmistamiseks imehästi. Retseptiks on seda siin isegi natuke veider kutsuda, sest see valmib naeruväärselt lihtsalt.

Retsept valmis koostöös Terega.

Külmad jogurtiampsud mustikatega

Prindi retsept
By Portsjonit: 10-12 ampsu Valmistusaeg: 5 min

Koostisosad

  • suurem klaasitäis Tere Emma mustikajogurtit
  • 2 sl kookoshelbeid / -laaste
  • peotäis mustikaid
  • paar küpsist
  • 2 sl kakaonibse
  • 30 g valget šokolaadi

Juhised

1

Kata sügavkülmakindel suurem taldrik või plaat (jälgi, et see mahuks sügavkülma ära) küpsetuspaberiga.

2

Vala jogurt ühtlase kihina paberile. Puista peale mustikaid, kookoshelbeid ja -laaste, küpsisetükke ja kakaonibse.

3

Tõsta plaat sügavkülma ja lase jogurtil u paar tundi külmuda.

4

Sulata valge šokolaad vesivannil ja nirista jogurtiplaadile. Tõsta veel 10 minutiks sügavkülma.

5

Murra nüüd külmunud jogurtiplaat tükkideks ja naudi kohe!

PS! Kui sa proovid seda retsepti, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri