Nostalgiakook vol2 sel kuul ehk siis klassikaline vana kooli Kirju koer. Ikka nende õigete läbikumavate marmelaaditükkidega. Maitseb hea!
Kui tavalisest variandist ära tüdineb, siis võib lisada šokolaaditükke, maitseks natuke rummi või näiteks hoopis pehmeid vahukommitükke. Katsetada saab lõmatuseni!
Vaja läheb:
360 g Selga šokolaadiküpsiseid
300 g marmelaadi
75 g kuivatatud jõhvikaid või rosinaid
300 g JAANI kondenspiima kakao ja suhkruga
200 g võid
Purusta küpsised, jäta osa ka veidi suuremaid küpsisetükke. Haki marmelaadikuubikud väiksemateks tükkideks. Sega suures kausis küpsisetükid, marmelaaditükid ja kuivatatud jõhvikad. Sulata või, vala hulka kondenspiim ja sega ühtlaseks. Vala või-kondenspiimasegu teiste ainete hulka ja sega kogu mass hoolikalt läbi. Tõsta koogimass küpsetuspaberi peale ja vormi massist “pikk vorst”, keera paberi sisse ja hoia üleöö külmkapis (või vähemalt 4-5 tundi). Lõika siis tahkunud “vorstist” suupärased koogiviilud.
Kommentaare pole