See on kuju poolest veidi ebatavaline, kuid see-eest maitse poolest täiesti tavalise, selle kõige klassikalisema kondenspiimaga küpsisetort. Tort jääb mõnusa kreemja tekstuuriga, milles on esindatud nii lihtsad ja rahustavad maitsed.
Halvaast pähklimekiselt magus! Vaarikatest hapukas! Kondenspiimaselt kreemjas!
Vaja läheb:
3x 180 g Selga kondenspiimaküpsiseid
250 g JAANI kondenspiima
200 g hapukoort
100 g võid
200 g halvaad
50 g kookoshelbeid
200 g vaarikaid
Katteks:
75 g hapukoort
50 g kookoshelbeid
mõned vaarikad
Purusta köögikombainis küpsised. Jäta nii suuremaid kui väiksemaid küpsisetükke. Sulata või ja jäta jahtuma. Haki halvaa peenemaks puruks. Sega omavahel küpsisetükid, halvaa, kookoshelbed. Lisa ka kondenspiim, hapukoor ja sulavõi. Lõpuks lisa vaarikad ja sega kõik ühtlaseks massiks. Vooderda paraja suurusega tavaline kauss toidukilega. Tõsta siis tordimass kaussi ja kata kilega. Hoia 4-5 tundi külmkapis.
Kummuta tort kausist välja ja määri pealt hapukoorega. Puista peale kookoshelbed ja kaunista vaarikatega.
Kommentaare pole