Koogid/ Töötuba

Koogikontori esimene virtuaalne töötuba

Hanna Odras & Tõnis Bender
Neljapäeval toimuski Koogikontori esimene töötuba, kus õpetasin huvilisi läbi arvutiekraani napoleonikooki tegema. Ja no… mu sees on nii palju häid emotsioone!

Olen hullupööra tänulik, et Koogikontoril on tekkinud nii palju toredaid fänne, kes ikka ja jälle mu töötubades osalevad ning keda mul sel korral oli suur rõõm näha esimest korda läbi arvutiekraani kokkamas. Lisaks oli vahva kohtuda ka minu jaoks täiesti uute armsate nägudega (või lihtsalt nimedega, kellel kaamerad olid välja lülitatud, hehe).

Töötuba toimus Zoom keskkonnas. Meid oli kokku 33 osalejat, kes kõik samal ajal oma kodudes napoleonikihte rullisid ja kreemi keetsid. See tunne oli võimas. Usun, et räägin kõikide osalejate eest kui ütlen, et üksi oleks olnud neid kihte palju raskem rullida. 🙂 Vahepeal said osalejad mulle chattis küsimusi esitada ja mina siis jooksvalt vastasin. Kuskil 10 oli ka veel neid, kes tagantjärgi salvestuse abil kodudes sama kooki valmistasid. Ka nendelt sain rõõmsat tagasiside, et kook oli maitsev välja tulnud.

Natuke oli muidugi hirmus ka oma mugavustsoonist välja tulla. Olin enne väga põnevil, sest selline formaat on ju täitsa uus mu jaoks. Tehnilise poole pealt on mul veel palju areneda, aga arvan, et oluline oli lihtsalt kuidagimoodi algus ära teha. Ja teie toetusega see kõik nii läkski.

Usun, et teeme seda veel ja juba varsti saan teada anda järgmistest Koogikontori virtuaalsetest kooskokkamistest. Kõik vihjed teemade kohta, mis võiksid olla fookuses järgmistes töötubades, on väga-väga oodatud. Püüan välja nuputada need küpsetised/koogid, mis teid kõige rohkem huvitaks.

Napoleonikooki küpsetas minuga seekord kaasa minu hea sõbranna Hanna koos oma peika Tõnisega ja nad jäädvustasid kogu protsessi nii ägedalt pildile. Nemad enda koduköögis ja mina Treff Stuudios 🙂

Aitäh!!

#koogikontor

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri