Toorkoogid ja vegan maiustused

Metspähkli-šokolaadikreem

Määri seda šokolaadikreemi pehmele saiale, naudi banaanipannkookide peal või sega sooja hommikupudru sisse. Igatepidi viib keele alla! (:

Endatehtud pähkli-šokolaadikreemi võlu on naturaalsetes koostisosades ja selle puhtas maitses. Ei midagi üleliigset, ainult kõige parem kraam!

Metspähkli-šokolaadikreem

Prindi retsept
By Portsjonit: 1 väike purgike Valmistusaeg: 45 min

Koostisosad

  • 250 g Pähklinäpi metspähkleid
  • 3 spl magustamata kakaod
  • 2 tl rafineerimata suhkrut
  • ¼ tl meresoola
  • 30 g kookosõli

Juhised

1

Vala pähklid kuivale ahjuplaadile ja rösti neid ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.

2

Lase jahtuda ja eemalda siis pähklitelt koor, see tuleb üsna lihtsalt pähkli pealt maha.

3

Vala röstitud ja kooritud pähklid blenderkannu.

4

Lisa kakao, suhkur, sool ja õli.

5

Töötle kuni saad kreemja massi ja säilita purgis.

PS! Kui sa teed seda mõnusat šokolaadikreemi, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri