Määri seda šokolaadikreemi pehmele saiale, naudi banaanipannkookide peal või sega sooja hommikupudru sisse. Igatepidi viib keele alla! (:
Endatehtud pähkli-šokolaadikreemi võlu on naturaalsetes koostisosades ja selle puhtas maitses. Ei midagi üleliigset, ainult kõige parem kraam!
Metspähkli-šokolaadikreem
Prindi retseptKoostisosad
- 250 g Pähklinäpi metspähkleid
- 3 spl magustamata kakaod
- 2 tl rafineerimata suhkrut
- ¼ tl meresoola
- 30 g kookosõli
Juhised
Vala pähklid kuivale ahjuplaadile ja rösti neid ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.
Lase jahtuda ja eemalda siis pähklitelt koor, see tuleb üsna lihtsalt pähkli pealt maha.
Vala röstitud ja kooritud pähklid blenderkannu.
Lisa kakao, suhkur, sool ja õli.
Töötle kuni saad kreemja massi ja säilita purgis.
PS! Kui sa teed seda mõnusat šokolaadikreemi, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡
Kommentaare pole