Soolane

Tuunikala-kapparimääre

Oi kui suur tuunikala ja kapparite fänn ma olen! Oma armastusest nende kahe vastu sündis ka see imeline määre suupistelauale. Tegemist on minu arvates ühe parima mugavustoiduga!

Selle keedumunaga tuunikala-kapparimäärde järgi isutab tavaliselt siis, kui õues on juba natuke jahedam ja vihmasem, siis kui tahaks diivanile kerra tõmmata ja miskit hästi mõnusat süüa. Kõige parem on seda krõbedate Fazer MUST näkileibadega otse suhu pista.

PS! Proovi ka teisi maitsvaid dippe- Porgandi-suitsujuustumääre ja Tšilline peedi-pähklihummus

Retsept valmis koostöös Fazer Eestiga.

Tuunikala-kapparimääre

Prindi retsept
By Portsjonit: 4-5 Valmistusaeg: 20 min

Koostisosad

  • 1 tuunikalakonserv (tuunikalatükid vees)
  • 2 spl kappareid
  • 220 g lahjat majoneesi
  • 1 keedumuna
  • 1 väike punt peterselli
  • soola, sidrunipipart
  • Serveerimiseks:
  • Fazer MUST näkileibasid

Juhised

1

Kurna tuunikalatükid veest.

2

Haki kapparid, muna ja petersell.

3

Sega kõik kokku, maitsesta sidrunipipra ja soolaga.

4

Serveeri Fazer MUST näkileibadega!

PS! Kui sa teed seda määret, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada.
Mul oleks ülihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri