Oi kui suur tuunikala ja kapparite fänn ma olen! Oma armastusest nende kahe vastu sündis ka see imeline määre suupistelauale. Tegemist on minu arvates ühe parima mugavustoiduga!
Selle keedumunaga tuunikala-kapparimäärde järgi isutab tavaliselt siis, kui õues on juba natuke jahedam ja vihmasem, siis kui tahaks diivanile kerra tõmmata ja miskit hästi mõnusat süüa. Kõige parem on seda krõbedate Fazer MUST näkileibadega otse suhu pista.
PS! Proovi ka teisi maitsvaid dippe- Porgandi-suitsujuustumääre ja Tšilline peedi-pähklihummus
Retsept valmis koostöös Fazer Eestiga.
Tuunikala-kapparimääre
Prindi retseptKoostisosad
- 1 tuunikalakonserv (tuunikalatükid vees)
- 2 spl kappareid
- 220 g lahjat majoneesi
- 1 keedumuna
- 1 väike punt peterselli
- soola, sidrunipipart
- Serveerimiseks:
- Fazer MUST näkileibasid
Juhised
1
Kurna tuunikalatükid veest.
2
Haki kapparid, muna ja petersell.
3
Sega kõik kokku, maitsesta sidrunipipra ja soolaga.
4
Serveeri Fazer MUST näkileibadega!
PS! Kui sa teed seda määret, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada.
Mul oleks ülihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole