Vürtsikas piparmündikakao lumisel talvehommikul on nii soojendav ja mõnus. Proovi vahukoorekuhjaga või ilma, mõlemat pidi imehea!
See tummine šokolaadijook sobib hästi ka magustoitu asendama.
Retsept valmis koostöös Fazer Eestiga.
Vürtsikas piparmündikakao
Prindi retseptKoostisosad
- 400 ml kaerapiima
- 1,5 spl Fazeri kakaod
- 5 Fazeri Marianne kommi
- ½ tl kaneeli
- ¼ tl kardemoni
- soovi korral natuke jahvatatud tšillipipart
- Peale:
- 75 ml kaeravahukoort
- 2 Fazeri Marianne kommi
Juhised
1
Purusta Marianne kommid ja vala kommipuru väikesesse potti.
2
Lisa kakao ja kaerapiim.
3
Kuumuta nüüd seda segu seni kuni kommipuru on sulanud ja kakao ühtlaselt lahustunud. Sega aeg-ajalt. Lõpuks lisa vürtsid.
4
Vala kuum kakaojook väikestesse tassidesse.
5
Serveeri vahustatud kaerakoore ja Marianne kommi puruga.
PS! Kui sa teed seda jooki, siis ära unusta postituses @koogikontor märkida ja #koogikontor lisada.
Mul oleks ülihea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡
Kommentaare pole