Jäätised ja magustoidud

Mascarpone-rummivaht kaneeli-kardemoniküpsistega

Avasin selle uue Jyväshyva kaneeli-kardemoniküpsise paki ja… oh, mis mõnus kardemonipilv sellest välja tuli! Varasemalt olen oma kookide ja magustoitude jaoks kasutanud ka Jyväshyva šokolaaditükkidega küpsiseid, kuid need kaneeli-kardemoni omad on vahelduseks väga mõnusad!

Hiljuti valmistasingi ühe siidise, õhuline, ja kergelt rummise mascarponevahu, millele annab tekstuuri seesama peaosas olev krõbe kaneeli-kardemoniküpsis. Kindlasti lisa magustoidule ka lahkelt mustikaid või muid marju, et liigset rammusust tasakaalustada.

Retsept valmis koostöös Fazer Eestiga.

Mascarpone-rummivaht kaneeli-kardemoniküpsistega

Prindi retsept
By Portsjonit: 4 Valmistusaeg: 30 min

Koostisosad

  • 150 g Fazer Jyväshyvä kaneeli-kardemoni küpsiseid
  • 200 g mascarpone kreemjuustu
  • 200 ml vahukoort
  • 3 sl rummi või 1,5 tl rummiessentsi
  • 1-2 sl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 125 g kultuurmustikaid
  • kaneeli

Juhised

1

Vahusta omavahel mascarpone kreemjuust, vahukoor, suhkur ja vanillisuhkur kuni saad koheva kreemi.

2

Lisa rumm ja sega läbi. Tõsta magustoidupokaalidesse vaheldumisi kreemi, küpsisepuru ja mustikaid.

3

Lõpuks kaunista küpsiste ja kaneeliga.

PS! Kui sa teed seda magustoitu, siis ära unusta @koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri