Avasin selle uue Jyväshyva kaneeli-kardemoniküpsise paki ja… oh, mis mõnus kardemonipilv sellest välja tuli! Varasemalt olen oma kookide ja magustoitude jaoks kasutanud ka Jyväshyva šokolaaditükkidega küpsiseid, kuid need kaneeli-kardemoni omad on vahelduseks väga mõnusad!
Hiljuti valmistasingi ühe siidise, õhuline, ja kergelt rummise mascarponevahu, millele annab tekstuuri seesama peaosas olev krõbe kaneeli-kardemoniküpsis. Kindlasti lisa magustoidule ka lahkelt mustikaid või muid marju, et liigset rammusust tasakaalustada.
Retsept valmis koostöös Fazer Eestiga.
Mascarpone-rummivaht kaneeli-kardemoniküpsistega
Prindi retseptKoostisosad
- 150 g Fazer Jyväshyvä kaneeli-kardemoni küpsiseid
- 200 g mascarpone kreemjuustu
- 200 ml vahukoort
- 3 sl rummi või 1,5 tl rummiessentsi
- 1-2 sl suhkrut
- 2 tl vanillisuhkrut
- 125 g kultuurmustikaid
- kaneeli
Juhised
Vahusta omavahel mascarpone kreemjuust, vahukoor, suhkur ja vanillisuhkur kuni saad koheva kreemi.
Lisa rumm ja sega läbi. Tõsta magustoidupokaalidesse vaheldumisi kreemi, küpsisepuru ja mustikaid.
Lõpuks kaunista küpsiste ja kaneeliga.
PS! Kui sa teed seda magustoitu, siis ära unusta @koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡
Kommentaare pole