Kommid ja batoonid/ Toorkoogid ja vegan maiustused

Kõrvitsa-datlikommid

See sügisene, vürtsikas maius meenutab oma olemuselt pisut fudge’i. Hea külmkappi varem valmis teha, et siis magusaisu korral oleks võtta.

Kõrvitsa-datlikommid

Prindi retsept
By Portsjonit: 10-12 Valmistusaeg: 30 min + 1 öö sügavkülmas

Koostisosad

  • 400 g datleid (Selection by Rimi Juicy dates)
  • 250 g maapähklivõid või mõne muu pähkli-/seemnevõid
  • 125g kõrvitsapüreed
  • 0,5 tl kaneeli
  • 0,5 tl kardemoni
  • 1/2 tl soola (kui pähklivõi pole soolane)
  • 85 g tumedat šokolaadi
  • vajadusel 2-4 tl kookosõli

Juhised

1

Eemalda datlitelt kivid.

2

Sulata šokolaad vesivannil ja jäta jahtuma.

3

Tõsta kõik koostisosad köögikombaini ja vala hulka ka sulašokolaad.

4

Töötle pehmeks massiks.

5

Vajadusel lisa kookosõli.

6

Suru saadud mass küpsetuspaberiga kaetud karpi ja hoia üleöö sügavkülmas.

7

Lõika nüüd maius kuubitukeks ja naudi.

8

Säilita kinnises karbis külmkapis.

PS! Kui Sa teed seda maiust, siis ära unusta pilti teha ja seda hashtagiga #koogikontor jagada. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled! 🙂

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri