Mul on hea meel kutsuda Sind tervislikemate kookide valmistamise töötuppa. Teemaks on rikkalikud ja erksavärvilised toorkoogid.
Toorkookidest olen vaimustuses olnud juba aastaid! Neid valmistatakse kuumtöötlemata ja enamasti vaid taimsest toorainest. Lisaks sobivad toorkoogid gluteeni- ja laktoositalumatusega magusa armastajatele. Juhuks, kui sa pole veel toorkookidega kokku puutunud, siis siin on mõned põhjused, miks sa võiksid neid teistele kookidele eelistada:
- rikkalik maitse;
- isuäratav välimus;
- piima-, muna-, suhkru-, jahuvaba;
- säilinud kasulikud vitamiinid;
- kõht püsib kauem täis;
- veresuhkur ei tõuse nii kiiresti;
- sobib ka veganitele;
- tuju on hetkega parem!
Toorkoogi workshopil arutleme, milliseid tooraineid kasutada toorkookide valmistamiseks ja miks neid võiks eelistada. Teeme kokku neli erinevat toorkooki, mis panevad kõik suu vett jooksma.
Töötoas:
• Saad teadmised ja oskused, kuidas valmistada toorkooke
• Saad kaasa lihtsal kujul retseptid, et koogitegu kodus hiljem järgi proovida
• Saad kookidega kohapeal maiustada või karbiga koju kaasa võtta
Kirjuta mulle ja broneeri endale töötuba info@koogikontor.ee
Magusate toorkookideni!
Merilin
Kommentaare pole