Soolane

Kanakintsud küüslaugu-rosmariini kastmes

Vahelduseks jagan siin midagi head soolasemat. See on üks minu lemmikutest, kui mõtlen kodusele ja lihtsale toidule. Hõrgumaks muudab selle kerge rosmariini mekk koorekastmes.

Kanakintsud küüslaugu-rosmariini kastmes

Prindi retsept
By Portsjonit: 3 portsjonit

Koostisosad

  • 3 kanakintsu
  • oliiviõli
  • soola
  • pipart
  • 8-9 pisemat kartulit
  • 2 dl kohvikoort
  • 1-2 dl vett või köögiviljapuljongit
  • 4-5 küüsaluguküünt
  • 3-4 värsket rosmariinioksa

Juhised

1

Esmalt maitsesta kanakintsud soolaga, aseta ahjuvormi ja piserda üle oliiviõliga.

2

Küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 20-25 min kuni kana on enam-vähem valmis.

3

Kana saab hiljem kuumust ka panni peal. Samal ajal pese puhtaks kartulid ja keeda pehmeks.

4

Otsige välja suurem pann. Haki küüslauk. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae selles mõni minut küüslauku. Lisa koor ja rosmariinioksad. Kuumuta. Lisa nüüd ka kanakintsud (koos ahjuvormi tekkinud leemega) ja kartulid. Kui vedelikku tundub liiga vähe, lisa veidi puljongit või vett. Lase kanakintsudel ja kartulitel kooreses kastmes umbes 10 min podiseda.

5

Serveeri!

PS! Kui sa proovid seda retsepti, siis ära unusta #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡♡♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri