Toorkoogid ja vegan maiustused

Marja-šokolaadi toorkook

Nii tore, et on sellised tummised marjasegud ehk supertoidud, millega saab ka sügis-talvisel ajal marjakooke teha. Boost Yourself Berry segu teevad väekaks arooniad, metsmustikad, pohlad ja jõhvikad. Olen kasutanud seda smuutides. kookides, putrude ja chia pudingu valmistamiseks.

Siin koogis panin kokku marjad ja šokolaadi ehk siis selline mõnus kahekihiline tõeliselt tummine ja väekas toorkook.

Marja-šokolaadi toorkoogike

Prindi retsept
By Portsjonit: 10-12 Valmistusaeg: 45 min + 2 tundi sügavkülmas

Koostisosad

  • Põhi:
  • 10 kuivatatud datlit
  • 3 spl mandlijahu
  • 3 spl kaerahelbeid
  • 2 spl Boost Yourself Choco segu
  • 2 spl kookoshelbeid
  • 30 g kookosõli
  • Täidis:
  • Marjakiht:
  • 225 g india pähkleid (kuiv kaal)
  • 200 ml kookospiima
  • 40 ml agaavisiirupit
  • 60 g kookosõli
  • 85 g Boost Yourself Berry pulbrit
  • 1 tl vaniljepastat
  • 1/2 banaani
  • 1/2 sidruni mahla
  • Šokolaadikiht:
  • 225 g india pähkleid
  • 200 ml kookospiima
  • 40 ml agaavisiirupit
  • 60 g kookosõli
  • 75 g Boost Yourself Choco pulbrit
  • 1 tl vaniljepastat
  • 1/2 banaani
  • Katteks:
  • värskeid mustikaid
  • maapähklivõid

Juhised

1

Pane eelmisel päeval mõlema täidisekihi jaoks india pähklid (2x 225 g) vette likku.

2

Järgmisel päeval alusta põhja valmistamisest.

3

Selleks leota kuivatatud datleid soojas vees 15 minutit.

4

Haki datlid väikestest tükkideks või suru kahvliga katki.

5

Sega datlimöksi hulka mandlijahu, kaerahelbed, kookoshelbed, Choco, sool ja kookosõli.

6

Vooderda lahtikäiv koogivorm (20 cm) küpsetuspaberiga ja kata ka koogivormi äär paberi või tordikilega.

7

Suru põhjaosa koogivormi põhja ja aseta vorm külma.

8

Marjatäidise valmistamiseks nõruta pähklid veest ja vala blenderisse.

9

Vala hulka kookospiim, siirup, õli, vanilje, sidrunimahl, Berry pulber, ja banaanitükid. Võid vajadusel lisada natuke vett, kui kreem tuleb liiga paks.

10

Töötle kõik ühtlaseks massiks ja vala koogipõhjale.

11

Silu pealt ühtlaseks ja aseta šokolaadikihi valmitamise ajaks sügavkülma.

12

Šokolaadikihi jaoks vala blenderisse nõrutatud pähklid, kookospiim, siirup, õli, vanilje, Choco pulber ja banaanitükid. Võid vajadusel lisada natuke vett, kui kreem tuleb liiga paks.

13

Töötle kreemjaks massiks ja vala marjakihile peale.

14

Silu pealt ühtlaseks ja lase 2 tundi sügvkülmas tarduda.

15

Eemalda siis vormist. Kaunista marjade ja maapähklivõiga.

Notes

ps! Soovitan kooki serveerida 30 min pärast peale sügavkülmast välja võtmist, siis jääb see mõnusalt kreemjas.

PS! Kui sa teed seda kooki, siis ära unusta hashtagiga #koogikontor märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida sa valmistanud oled!♡

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri